Hatice Eren
Hatice ErenGZ-psycholoog
Studeerde klinische & gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht waarna zij in 2010 de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heeft afgerond. Zij is sinds 17 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en heeft ruime ervaring opgedaan in de diagnostiek en behandeling van mensen met verschillende leeftijden, achtergronden en culturen. Haar specialisatie omvat angst- en stemmingsstoornissen, psychotrauma, rouw en identiteits- en persoonlijkheidsproblematiek.

Hatice maakt gebruik van diverse behandelvormen, waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie, mindfulness based cognitieve therapie (MBCT) en ACT. Bovendien heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling middels EMDR. Naast individuele behandelingen heeft zij binnen GGZ instellingen ruime ervaring opgedaan in het werken met mensen met diverse achtergronden en culturen.

Registraties:
Opgenomen in het BIG-register als GZ-psycholoog (nr. 79912627925)

Hatice is lid bij de onderstaande verenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (www.nvgzp.nl)
Contact:
Tel:        06-19604101 (bij voorkeur mailen)
E-mail:  hatice@ppcamsterdam.nl
Volkan Yıldırım
Volkan YıldırımKlinisch psycholoog en psychotherapeut
Studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds 2004 in de geestelijke gezondheidszorg. Hij is als klinisch psycholoog en psychotherapeut verbonden aan PPC Amsterdam, waarnaast hij ook werkzaam is bij Altrecht. Daar heeft hij lange tijd zowel individuele als ook groepsbehandelingen geboden aan patiënten met (hoofdzakelijk) persoonlijkheidsproblematiek. Momenteel is hij er leidinggevende van het Centrum Psychodiagnostiek en tevens supervisor.

Volkan is gespecialiseerd in het geven van cognitieve gedragstherapie en schematherapie als ook in het geven van inzichtgevende psychotherapie, waaronder kortdurende psychoanalytische steunende psychotherapie (KPSP). Heel specifiek is voorts zijn ervaring en affiniteit met het behandelen van psychologische problemen bij 2e en 3e generatie Nederlanders met een biculturele achtergrond.  Naast behandelingen verricht hij ook psychodiagnostisch testonderzoek en is hij supervisor BAPD (Nederlands Instituut van Psychologen).

Registraties:
Opgenomen in het BIG-register als klinisch psycholoog (nr. 79911091225) en als psychotherapeut (nr. 99911091216)

Volkan is lid bij de onderstaande verenigingen:

  • Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (www.vcgt.nl)
  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (www.nvgzp.nl)

Contact:
Tel:        06-22 47 90 18
E-mail:  volkan@ppcamsterdam.nl

Etoes Magge
Etoes Magge Psycholoog
heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij de specialisatie tot Cognitief Gedragstherapeut afgerond bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie en vervolgens de opleiding EMDR aan het RINO.

Hij behandelt sinds 2011 volwassenen met uiteenlopende psychische klachten en -stoornissen bij verscheidene grote GGZ-instellingen en kleine praktijken. Veelvoorkomende stoornissen waar hij behandeling voor biedt zijn onder meer depressie, burn-out, PTSS (trauma), paniekstoornis, en andere angststoornissen. Ook een aantal minder bekende aandoeningen worden door hem behandeld zoals bijvoorbeeld de nachtmerrie stoornis. Verder kunt u denken aan bepaalde levensfaseproblematiek of bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld.

De basis van zijn behandelingen is vaak cognitieve gedragstherapie, omdat dit een van de meest bewezen effectieve psychotherapieën is. Andere technieken worden ook gebruikt waar het zinvol is, zoals REBT, positieve psychologie, of motiverende gespreksvoering. Welke techniek dan ook gebruikt wordt, belangrijk is het dat je je gehoord en begrepen voelt. Uit feedback blijkt dat men Etoes (uitspraak is ‘ittoes’) vaak als warm omschrijft, professioneel, betrokken, en empathisch. Psychotherapie is een prachtige manier om aan jezelf te werken en je geluk (terug) te vinden. Voel je welkom en wellicht tot snel.

  • Psycholoog NIP & Cognitief Gedragstherapeut VGCt

Contact:
E-mail:  etoes@ppcamsterdam.nl