Hatice Eren
Hatice ErenGZ-psycholoog
Studeerde klinische & gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht waarna zij in 2010 de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heeft afgerond. Zij is sinds 15 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en heeft ruime ervaring opgedaan in de diagnostiek en behandeling van mensen met verschillende achtergronden en culturen, waar zij met name heeft gewerkt met mensen met angst- en stemmingsstoornissen, rouw, psychotrauma en persoonlijkheidsproblematiek.

Hatice werkt met cognitieve gedragstherapie, technieken uit de schematherapie en de mindfulness based cognitieve therapie (MBCT) en ACT. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling middels EMDR. Naast individuele behandelingen heeft zij binnen de GGZ instellingen ervaring opgedaan in het werken met groepen. Hatice is gespecialiseerd op het gebied van transculturele problematiek en behandeling.

Hatice biedt momenteel nog alleen online behandelingen. Dat wil zeggen dat alle behandelingen tot eind 2021 plaats zullen vinden middels beeldbellen.

Registraties:
Opgenomen in het BIG-register als GZ-psycholoog (nr. 79912627925)

Hatice is lid bij de onderstaande verenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (www.nvgzp.nl)
Contact:
Tel:        06-19604101 (bij voorkeur mailen)
E-mail:  hatice@ppcamsterdam.nl
Volkan Yıldırım
Volkan YıldırımKlinisch psycholoog en psychotherapeut
Studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds 2004 in de geestelijke gezondheidszorg. Hij is als klinisch psycholoog en psychotherapeut verbonden aan PPC Amsterdam, waarnaast hij ook werkzaam is bij Altrecht. Daar heeft hij lange tijd zowel individuele als ook groepsbehandelingen geboden aan patiënten met (hoofdzakelijk) persoonlijkheidsproblematiek. Momenteel is hij er leidinggevende van het Centrum Psychodiagnostiek en tevens supervisor.

Volkan is gespecialiseerd in het geven van cognitieve gedragstherapie en schematherapie als ook in het geven van inzichtgevende psychotherapie, waaronder kortdurende psychoanalytische steunende psychotherapie (KPSP). Heel specifiek is voorts zijn ervaring en affiniteit met het behandelen van psychologische problemen bij 2e en 3e generatie Nederlanders met een biculturele achtergrond.  Naast behandelingen verricht hij ook psychodiagnostisch testonderzoek en is hij supervisor BAPD (Nederlands Instituut van Psychologen).

Registraties:
Opgenomen in het BIG-register als klinisch psycholoog (nr. 79911091225) en als psychotherapeut (nr. 99911091216)

Volkan is lid bij de onderstaande verenigingen:

  • Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (www.vcgt.nl)
  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (www.nvgzp.nl)

Contact:
Tel:        06-22 47 90 18
E-mail:  volkan@ppcamsterdam.nl

Zeliha Akyar
Zeliha AkyarGZ-psycholoog
heeft klinische & gezondheidspsychologie en neuropsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waarna zij in 2010 de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heeft afgerond. Daarnaast heeft ze registraties behaald in het geven van Runningtherapie, Yin yoga en is momenteel in de opleiding tot Lichaamsgericht Psycholoog, bij het RINO te Amsterdam.

Zij werkt sinds 15 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en sinds 6 jaar in de medische psychologie bij het OLVG Ziekenhuis te Amsterdam. Ze heeft ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van mensen met zowel psychische als lichamelijke klachten. Ze heeft expertise op het gebied van stemmingsstoornissen, angst- en spanningsklachten en burn-out.

Haar werkwijze bestaat naast cognitieve gedragstherapie uit lichaamsgerichte en inzichtgevende technieken, oplossingsgerichte coaching, acceptance and commitment therapy (ACT) en mindfulness based cognitieve therapie (MBCT).

Registraties:
Opgenomen in het BIG-register als GZ-psycholoog (nr. 29912590525)

Lid van de onderstaande beroepsverenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (www.nvgzp.nl)
  • Landelijke vereniging Medische Psychologie (www.lvmp.nl)
Contact:
E-mail:  zeliha@ppcamsterdam.nl
Minta van Hall
Minta van HallPsycholoog
heeft klinische en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Zij werkt als psycholoog sinds 2014 in de diagnostiek en behandelt mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten, binnen alle lijnen van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ze begeleidt en helpt jongvolwassenen en volwassen die last hebben van klachten zoals angsten, somberheid, onzekerheden, burn-out, negatief zelfbeeld, rouwverwerking en levensfase problematiek.

Haar werkwijze: “Ik waardeer de uniekheid van elk persoon en ik geloof dat elk individu de op maat gemaakte therapie verdient die diegene nodig heeft.” Daarom gebruikt ze verschillende soorten psychologische benaderingen zoals; Cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en sessies met meer inzichtgevende benadering. Op basis van je hulpvraag gebruikt ze een combinatie van deze benaderingen om de gepaste op-maat-gemaakte therapie aan te kunnen bieden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Contact:
Tel:        06-13987802
E-mail:  minta@ppcamsterdam.nl